• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Afscheidscadeau collega man bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Afscheidscadeau collega man bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Een grappig aandenken

  Afscheidscadeau collega man| Collega’s komen en collega’s gaan. De ene keer ben je er blij om, maar de andere keer ga je iemand toch wel heel erg missen. Meestal is dat dan wederzijds. Het is dan leuk om iemand nog een presentje mee te geven, die kan dienen als aandenken van jullie leuke tijd samen. Een ideaal geschenk is in dit geval dan ook een ijzeren beeldje. In onze webshop vind je een zeer grote collectie van handgemaakte ijzeren beeldjes, waarin de grappige moerenmannetjes de hoofdrol spelen. Het leuke aan een ijzeren beeldje, is dat deze van dusdanige kwaliteit zijn, dat ze eigenlijk wel een leven lang mee gaan. Zo blijft de herinnering van jullie tijd samen altijd bestaan!

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje graveren

  In onze webshop kan je er ook voor kiezen om bij jouw ijzeren beeldje een plaatje te laten graveren. Zo’n plaatje wordt onderdeel van het beeldje, anders dan wanneer je een kaartje schrijft die vaak toch helaas tussen het oud papier beland. Kies je voor het graveren van een plaatje, dan heeft dit geen invloed op de levertijd. Het levert geen vertraging op.

  Over ons

  Wij zijn onderdeel van Miniatuurshop.nl en zijn gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Doe je voor 16.00 uur jouw bestelling in onze webshop, dan sturen we je pakketje dezelfde dag nog op! Woon je in de buurt? Dan kan je jouw ijzeren beeldje ook bij ons komen ophalen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail, maar ook door het online contactformulier te gebruiken. We zullen dan zo spoedig mogelijk op jou reageren.