• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Verzending

  Bestellingen voor 16.00 geplaatst worden dezelfde dag verstuurd.

  Kies bij spoed leveringen voor Express zending.

  Als u voor Express zending kiest is het de volgende dag (behalve zondag) gegarandeerd geleverd voor 17 uur. (bestellen voor 16.00 uur, graag eerst contact met ons opnemen voordat u deze verzendoptie kiest)

  Verzendkosten

  • Voor bestellingen vanaf 125 euro of meer rekenen we geen verzendkosten (alleen Nederland)
  • Verzendkosten voor bestellingen onder 125 euro binnen Nederland € 7,25.
  • Verzendkosten voor België zijn € 9,95. (andere landen op aanvraag)
  • Express verzending (alleen binnen NL) € 11,95
  • Gratis verzending vanaf 125 euro of meer geldt niet voor bedrijven die op factuur bestellen.

  IJzersterkegeschenken.nl verzend alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen voor zowel Nederland als België binnen 24 uur te bezorgen. Zodra wij uw bestelling aanbieden bij onze vervoerder ontvangt u van ons systeem automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is.

  Mocht u na ontvangst van deze e-mail alsnog de dag van levering of het afleveradres willen wijzigen dan kunt u dit dezelfde dag tot 24:00 uur aanpassen via de link in de door u ontvangen e-mail. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het pakket bij één van de vele pakketshops bij u in de buurt te laten bezorgen zodat u zelf het moment van ontvangen kunt bepalen. (vergeet in dat geval niet uw legitimatie mee te nemen!)

  Verzenddagen:
  Let op! Alles wat na 16:00 uur besteld is wordt de volgende werkdag verstuurd, ook de express bestellingen!

  Maandag voor 16:00 uur besteld verwachte levering dinsdag.
  Dinsdag voor 16:00 uur besteld verwachte levering woensdag.
  Woensdag voor 16:00 uur besteld verwachte levering donderdag.
  Donderdag voor 16:00 uur besteld verwachte levering vrijdag.
  Vrijdag voor 16:00 uur besteld verwachte levering maandag.
  Zaterdag besteld verwachte levering dinsdag.
  Zondag besteld verwachte levering dinsdag.


  Volg uw bestelling online via Track & Trace
  Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code waarmee u het pakket online kunt volgen. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

  Afwijkend afleveradres

  Uw bestelling laten bezorgen bij vrienden, familie of op uw werk ? Geen probleem, vul tijdens het afronden van uw order het afwijkende afleveradres in en wij zullen zorg dragen voor een juiste afhandeling.

  Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren?
  Dan is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dat geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Wilt u dat een levering absoluut niet bij uw buren mag worden aangeboden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

  Milieu

  We proberen zo veel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal her te gebruiken.

  Retouren
  Indien er onverhoopt een model naar ons retour gestuurd dient te worden, meld dit dan eerst aan ons. U krijgt dan instructies hoe het terug te sturen. Stuur in geen enkel geval een pakket ongefrankeerd naar ons op, wij zullen dit niet accepteren en u bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

  Geautomatiseerd Ordersysteem
  Ons ordersysteem is voor het grootste gedeelte geautomatiseerd. Dit systeem zorgt er ook voor dat u zoveel mogelijk op de hoogte wordt gehouden over het verloop van uw order. Van iedere wijziging van uw order krijgt u in ieder geval automatisch per email een bericht.