• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Afstudeercadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Afstudeercadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Een uniek cadeautje

  Wanneer iemand afgestudeerd is, dan is dat natuurlijk reden voor een feestje. Welke opleiding ook genoten is, het is altijd een prestatie. Een goede reden dus, om een leuk afstudeercadeau voor te geven. Vaak wordt er een mooie bos bloemen gegeven, maar er is zoveel meer leuks om te bedenken! Denk bijvoorbeeld eens aan een handgemaakt ijzeren beeldje.

  Het leuke is, je kan dit ijzersterke afstudeercadeau zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Het is namelijk mogelijk om een gegraveerd plaatje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. En die boodschap (samen met het beeldje natuurlijk) gaat een leven lang mee!

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje graveren

  Vind je het leuk om een kaartje bij je beeldje te geven? Wat dacht je van een gegraveerd ijzeren plaatje! Daar schrijf je een boodschap op die samen met het beeldje een leven lang mee kan, in tegenstelling tot een papieren kaartje die na verloop van tijd in de meeste gevallen in de prullenbak beland. Het laten graveren van een plaatje zorgt niet voor vertraging bij de verzending.

  Over ons

  IJzersterke Geschenken is onderdeel van Miniatuurshop.nl en is gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Het is mogelijk om je beeldje te bestellen, maar je kunt hem hier ook afhalen. Onze klantenservice is zowel telefonisch bereikbaar via 0593-851233 als per e-mail op . Je kunt natuurlijk ook ons online contactformulier gebruiken. We zullen dan zo spoedig mogelijk op jouw vraag of opmerking reageren.