• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Blijvend huwelijkscadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  cadeau 50 jaar man

  Een persoonlijk trouwcadeau

  Als iemand gaat trouwen, dan is het gebruikelijk om een cadeau te geven. Sommigen kiezen er voor om geld te geven, anderen geven een groot boeket, maar het leukst is natuurlijk om een persoonlijk cadeau te geven. Iets wat laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets unieks te vinden. Een mooi cadeau om te geven is dan ook een ijzeren beeldje met een gegraveerd plaatje. Deze gaan een leven lang mee en zijn dan ook uitermate geschikt om als blijvend huwelijkscadeau te geven. Door een plaatje te laten graveren, maak je het cadeau extra persoonlijk.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje laten graveren

  Het is natuurlijk het allerleukst om een blijvend huwelijkscadeau te geven met een gegraveerd plaatje. Op dat plaatje kan je een persoonlijke boodschap of gelukwens laten graveren. Als je een gegraveerd plaatje wilt laten toevoegen, dan doe je dit tijdens het bestellen van het beeldje. Je kunt hier dan ook een tekst invullen. Het toevoegen van een gegraveerd plaatje zorgt niet voor een vertraging in de levering.

  Verzending

  Als je een beeldje in onze webshop bestelt voor 16.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Wil jij je beeldje gegarandeerd de volgende dag voor 17.00 uur ontvangen? Dan kan je kiezen voor Express verzending (met uitzondering van zondag). IJzersterkegeschenken.nl is gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Woon je in de buurt, dan kan je het beeldje ook bij ons komen afhalen.