• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Cadeau 50 jaar man bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  cadeau 50 jaar man

  Abraham

  Cadeau 50 jaar man | Of het nu je vader, oom, broer of buurman is. Ze worden maar één keer 50 in hun leven en dat moet natuurlijk gevierd worden. De titel Abraham wordt niet zomaar toebedeeld aan een man van 50. Deze titel vertelt namelijk dat een man waardig is en over veel wijsheid beschikt. Klinkt mooi hè? Een geschikt moment om dan ook een cadeau uit te kiezen die deze man echt op het lijf is geschreven. Een uniek cadeau dat precies past bij deze wijze en waardige man. Wat dacht je van een handgemaakt ijzeren beeldje met gegraveerd plaatje?

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Praktische beeldjes

  Naast de ijzeren beeldjes die je op de schouw kunt zetten, kan je in onze webshop ook functionele beeldjes bestellen. Wat dat precies inhoudt? Deze beeldjes kan je ergens voor gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld een unieke toiletrolhouder, maar ook grappige visitekaarthouders of een afstandsbedieninghouder. Cadeaus die een man van 50 jaar zeker zal waarderen.

  Verzending

  Bestel jij een ijzeren beeldje in onze webshop en doe je dit voor 16.00 uur, dan wordt het beeldje dezelfde dag nog verzonden. Op die manier kan je ook wanneer je op het laatste moment nog snel wat wilt bestellen, gerust een bestelling in onze webshop doen. Wil je zeker weten dat het cadeau er de volgende dag voor 17.00 uur is? Maak dan gebruik van de Express verzending (Uitgezonderd op zondag).