• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Cadeau 50 jaar vrouw bestellen bij IJzersterke Geschenken

  Cadeau 50 jaar vrouw bestellen bij IJzersterke Geschenken

  Een uniek cadeau

  Cadeau 50 jaar vrouw | Wat te geven aan een kersverse Sarah? De leeftijd van 50 jaar is iets wat niet zomaar voorbij mag gaan. Zo vinden we regelmatig een pop met tekst in de tuin en wordt er ook nog wel eens een groot feest gegeven. Reden genoeg om dus eens uit te pakken met een uniek cadeau. Bij IJzersterke Geschenken kan je een cadeau bestellen die gegarandeerd een lach op iemands gezicht gaat toveren.

  In onze webshop vind je een groot assortiment aan ijzeren beeldjes waarin grappige moerenmannetjes én moerenvrouwtjes de hoofdrol spelen. Je kunt kiezen uit beeldjes die te maken hebben met een bepaald beroep, een diersoort, hobby en ga zo maar door. Bijna alles wat je zoekt, kan je hier vinden! Ook hebben we andere leuke ijzeren kunstwerkjes, die naast grappig ook nog eens heel praktisch kunnen zijn!

  Wat je cadeau helemaal uniek maakt, dat is een gegraveerd plaatje. Daarop kan jij een persoonlijke boodschap zetten, wat een leven lang mee gaat. Anders dan een kaartje die na een tijdje vaak bij het oud papier belandt.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Handgemaakt

  De moerenmannetjes en vrouwtjes zijn handgemaakt en van het beste kwaliteit materiaal. Daarom gaan deze beeldjes ook een leven lang mee! Doordat wij de beeldjes in zeer goed verpakkingsmateriaal verzenden, is het beeldje goed beschermd bij de verzending en is de kans op een beschadiging beperkt tot het minimum.

  Cadeau 50 jaar vrouw | Woon je in de buurt van ons magazijn? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om het beeldje bij ons op te halen. Dat scheelt je verzendkosten. Maak daarvoor wel even een afspraak. Dat kan door contact met ons op te nemen via de chat, maar je kunt ook even bellen of mailen naar