• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Cadeau man 60 jaar bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Cadeau man 60 jaar bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Grappige moerenmannetjes

  Cadeau man 60 jaar | Wat geef je een man die 60 is geworden? Sokken, bier, gereedschap, je hebt het allemaal al eens gegeven. Wil je een gedenkwaardig cadeau geven wat een mooie plek kan krijgen in het huis van de jarige? Denk dan eens aan een ijzeren beeldje van IJzersterkegeschenken.nl. De grappige moerenmannetjes zijn de hoofdrolspelers in deze beeldjes. In onze webshop vind je een grote variatie aan beeldjes die van alles uitbeelden. Van beroepen tot sporten. Deze beeldjes worden handgemaakt en zijn van uitstekende kwaliteit.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Een persoonlijke boodschap

  Heb je een passend beeldje gevonden die de jarige helemaal geweldig gaat vinden? Geef er dan nog een persoonlijke draai aan met een gegraveerd plaatje. Op dit plaatje kan je een persoonlijke boodschap laten zetten. Kies je voor een gegraveerd plaatje, dan heeft dit geen invloed op de levertijd.

  Verzending

  Wij kunnen snel leveren. Bestel jij je beeldje vóór 16.00 uur? Dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verstuurd. Wil je zeker weten dat jouw pakketje er de volgende dag (met uitzondering van zondag) voor 17.00 uur is? Dan kan je gebruikmaken van Express verzending. Het is ook mogelijk om je beeldje bij ons op te halen. Wij zijn gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen.

  Heb je vragen over een product of bestelling?

  Neem dan contact op met onze klantenservice! Je kunt ons bellen op 0593-851233, e-mailen op of ons online contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om je vraag te beantwoorden.