• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Golf cadeau | Een uniek beeldje voor een echte golfliefhebber

  Golf cadeau | Een uniek beeldje voor een echte golfliefhebber

  Hieperdepiep hoera!

  Of het nu iemand zijn verjaardag is, pensioen of gewoon zomaar. Als je op zoek bent naar een golf cadeau, dan is een ijzeren beeldje van een golfer wel het ideale cadeau natuurlijk! Onze beeldjes zijn onder golfliefhebbers erg populair, daarom hebben wij in de categorie Golf erg veel keuze. Zo kan je kiezen voor een beeldje van een golfer die op het punt staat om te slaan, of een golfer die zo gefrustreerd is dat hij zijn club door midden breekt.

  Eén ding is zeker, een ijzeren beeldje tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger. Je kan er ook voor kiezen om het ijzeren golf beeldje uit te breiden met een gegraveerd plaatje. Hierop kan je een mooie bijpassende boodschap laten graveren. Zo maak je van het golf cadeau ook direct een mooie herinnering.

  De hoofdrolspelers in deze ijzeren beeldjes worden moerenmannetjes genoemd. Deze zijn gemaakt van originele Steelman kwaliteit en zijn handgemaakt. De kwaliteit van deze beeldjes is dusdanig goed dat ze een leven lang mee gaan. Leuk aan deze beeldjes is dat ze zo uniek zijn, dat het heel onwaarschijnlijk is dat iemand anders hetzelfde cadeau geeft. Zeker natuurlijk wanneer je er een gegraveerd plaatje aan toevoegt.

  Alle golfbeeldjes bekijken
  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Hoe werkt de verzending?

  Wanneer je een bestelling voor een golf cadeau plaatst voor 16.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Bij een spoedlevering kan je kiezen voor Express zending. Het is dan de volgende dag (behalve zondag) gegarandeerd geleverd voor 17.00 uur). Het is dan wel van belang dat je voor 16.00 uur de bestelling plaatst, zodat wij voldoende tijd hebben om het pakket te verzenden. Neem van tevoren even contact met ons op als je deze zending kiest.

  Voor bestellingen vanaf €125,00 betaal je binnen Nederland geen verzendkosten. Onder dit bedrag betaal je binnen Nederland € 7,25. Voor België betaal je € 9,95. Express verzending kost € 11,95. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code.

  Retour

  Is het beeldje niet naar wens, dan kan je deze retourneren. Meld dit dan even aan ons, zodat wij instructies kunnen sturen over hoe deze te retourneren.