• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Kado man 60 jaar | Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  Kado man 60 jaar | Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden!

  Een persoonlijk kado

  Kado man 60 jaar | Of het nu je vader is, je buurman of wellicht een collega. Als iemand 60 jaar is geworden, dan is dat genoeg reden om iemand een uniek kado te schenken. Het is dan natuurlijk het leukst, als jij een kado geeft wat niemand anders geeft. Bij IJzersterke Geschenken vind je een zeer groot assortiment met handgemaakte grappige ijzeren beeldjes, die een waardevolle toevoeging zijn aan ieder interieur! In deze beeldjes spelen moerenmannetjes (en vrouwtjes) de hoofdrol.

  In onze webshop zijn zoveel beeldjes te vinden, dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Is de jarige job een visser? Of misschien wel een chirurg. Houdt 'ie van honden? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een beeldje voor te vinden. Om het kado een persoonlijke touch te geven, kan je er een gegraveerd plaatje aan toevoegen. Op dit plaatje kan jij een korte boodschap zetten. Zo wordt je kado pas echt uniek. Altijd leuk natuurlijk voor een jarige, om te zien dat iemand net een beetje extra moeite heeft gedaan om wat voor je verjaardag te regelen.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Een bijzondere dag

  We kunnen het best zien als het bereiken van een mijlpaal - 60 prachtige jaren vol avonturen, herinneringen en groei. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, is het natuurlijk de moeite waard om een uniek en symbolisch geschenk te geven. Een klein metgezel dat niet alleen een kunstwerk is, maar ook een symbool van iemand zijn toewijding en passie voor zijn werk en leven!

  Snel in huis

  Kado man 60 jaar | Heb jij je ideale kado gevonden en ben je klaar om te bestellen? Als je voor 16.00 uur bestelt, zal het pakketje dezelfde dag nog verzonden worden (mits het een werkdag is). Kies je ervoor om een plaatje te laten graveren? Dan zorgt dit niet voor vertraging in de levertijd. Je kunt daar dus gerust voor kiezen. Heb je nog meer haast? Dan kan je kiezen voor express verzending. Je weet dan zeker dat je pakketje op tijd binnen is.

  Heb je vragen over onze beeldjes of over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt hiervoor de chat gebruiken, of een e-mail sturen naar . Ook is het natuurlijk mogelijk om ons te bellen. Op onze contactpagina vind je al onze gegevens.