• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Kado pensioen man bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  kado pensioen man

  Een geweldig kado

  Kado pensioen man | Als iemand met pensioen gaat, dan hoort daar natuurlijk een kado bij. Of het nu gaat om je collega, werknemer of misschien wel je man. Je gaat immers maar één keer met pensioen (Normaal gesproken). Een ontzettend leuk en geschikt kado voor iemand die met pensioen gaat, is een handgemaakt ijzeren beeldje. In onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende ijzeren beeldjes. Wat is er nu leuker dan een kado te geven wat helemaal bij iemand past? Wat gaat de gepensioneerde straks doen met al zijn vrije tijd? Denk eens aan een beeldje van een visser, een saunabezoeker of wandelaar. Een ijzeren beeldje die bij hem past, zal dan ook zeker een grote lach op zijn gezicht toveren. Daar doe je het voor, toch?

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Uitstekende kwaliteit

  De metalen bouten en moeren beeldjes, ook wel de moerenmannetjes genoemd, spelen de hoofdrol in onze webshop. De grappige moerenmannetjes zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Ze worden handgemaakt met veel oog voor detail. Een leuk kado dat dus ook nog eens ontzettend lang mee gaat.

  Verzending

  Als jij jouw bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd. Het maakt niet uit of je er wel of geen gegraveerd plaatje bij laat maken. Dat zorgt namelijk niet voor een vertraging van de levering. Het is ook mogelijk om te kiezen voor Express verzending. Wij zijn gevestigd in Beilen aan de Ossebroeken 11E. Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen.