• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Pensioencadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Pensioencadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Een gedenkwaardig cadeau

  Het pensioen markeert een belangrijke overgangsperiode in iemands leven na een lange en vruchtbare carrière. Het symboliseert het einde van het dagelijkse werkritme en het begin van een welverdiend tijdperk van rust en vrije tijd. Vaak gaat het gepaard met gemengde gevoelens, een mengeling van opwinding voor de nieuwe mogelijkheden en een vleugje weemoed om afscheid te nemen van de collega's en de werkomgeving waar men vele jaren heeft doorgebracht. Het geven van een pensioencadeau is een mooie manier om deze bijzondere mijlpaal te vieren en de gepensioneerde werknemer of collega te eren voor hun jarenlange inzet en toewijding. Een ijzeren beeldje als pensioencadeau is een symbolisch gebaar dat de blijvende waardering en dankbaarheid van het team of de organisatie overbrengt.

  Het bijzondere van een ijzeren beeldje als geschenk is dat het een tastbare en blijvende herinnering is aan de tijd die samen is doorgebracht. Het beeldje kan worden geplaatst op een prominente plek in het huis of op kantoor, als een constante herinnering aan de waardevolle momenten en prestaties die zijn bereikt tijdens de loopbaan. Het beeldje wordt een blijvend symbool van de banden en vriendschappen die zijn gesmeed tijdens de samenwerking.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje graveren

  Het is ook mogelijk om een plaatje te laten graveren bij het beeldje. Dit zorgt niet voor een vertraging in de levertijd. Op die manier kan je het pensioencadeau nog persoonlijker maken. Wanneer jij je bestelling plaatst, kan je kiezen voor de optie om een plaatje te graveren. De kosten hiervan bedragen €6.95.

  Verzending

  Bestel je een beeldje in onze webshop en doe je dit voor 16.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Doe je een bestelling boven de €125,00, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor Express verzending. Je beeldje zal dan gegarandeerd de volgende dag arriveren voor 17.00 uur. (Met uitzondering van zondag). Het dient dan natuurlijk wel voor 16.00 uur besteld te zijn.

  Over IJzersterke geschenken

  IJzersterke Geschenken is gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Het is een onderdeel van Miniatuurshop.nl. Onze klantenservice staat voor je klaar als je vragen hebt over onze producten. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0593-851233 of per e-mail op .

  Zoek op beroep

  Waarom geef je een pensioencadeau?

  Het geven van een pensioencadeau is een prachtige manier om iemands harde werk en toewijding te erkennen. Na jarenlang gewerkt te hebben en een waardevolle bijdrage te hebben geleverd, verdient degene die met pensioen gaat het om in het zonnetje gezet te worden. Een pensioencadeau is een tastbaar symbool van waardering en respect voor alles wat ze hebben bereikt gedurende hun carrière. Dit brengt niet alleen een glimlach op het gezicht van de gepensioneerde, maar creëert ook een gevoel van verbondenheid en dankbaarheid.

  Pensioencadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Wat je wel allemaal niet kan...

  Als je met pensioen gaat! Kan je het voorstellen? Geen wekker meer zetten, lekker rustig aan doen in de ochtend en vooral even helemaal niets moeten! Maar, wel een heleboel kunnen. Wat ga je vandaag doen? Lekker vissen? Heerlijk fietsen? De hele dag op de bank hangen en Netflix kijken? Op het vliegtuig stappen en naar een zonnig eiland vliegen? Het kan allemaal.

  Ben jij op zoek naar een leuk pensioencadeau? Dan maakt het niet uit wat diegene gaat doen in zijn vrije tijd. Je gaat namelijk gegarandeerd het beeldje vinden in onze ontzettend uitgebreide collectie! En reken maar dat je punten gaat scoren met jou cadeau, want het gaat ongetwijfeld een lach toveren op het gezicht van de gepensioneerde.