• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Pensioencadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Pensioencadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Een gedenkwaardig cadeau

  We mogen het best een mijlpaal noemen in iemands leven. Het pensioen. Het moment waar iedereen naartoe leeft. Na jarenlang hard gewerkt te hebben, mag er eindelijk genoten gaan worden van de rust. De laatste werkdag is dan ook het moment om je werknemer of collega nog een mooie gedenkwaardige herinnering te schenken. Hoe doe je dat nu beter, dan met een ijzeren beeldje als pensioencadeau. Een geschenk wat voor altijd blijft bestaan en zal doen herinneren aan de mooie tijden die jullie samen hebben beleefd. Een mooie manier om iemand te bedanken voor de jarenlange inzet.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje graveren

  Het is ook mogelijk om een plaatje te laten graveren bij het beeldje. Dit zorgt niet voor een vertraging in de levertijd. Op die manier kan je het pensioencadeau nog persoonlijker maken. Wanneer jij je bestelling plaatst, kan je kiezen voor de optie om een plaatje te graveren. De kosten hiervan bedragen €6.95.

  Verzending

  Bestel je een beeldje in onze webshop en doe je dit voor 16.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Doe je een bestelling boven de €125,00, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor Express verzending. Je beeldje zal dan gegarandeerd de volgende dag arriveren voor 17.00 uur. (Met uitzondering van zondag). Het dient dan natuurlijk wel voor 16.00 uur besteld te zijn.

  Over IJzersterke geschenken

  IJzersterke Geschenken is gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Het is een onderdeel van Miniatuurshop.nl. Onze klantenservice staat voor je klaar als je vragen hebt over onze producten. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0593-851233 of per e-mail op .

  Zoek op beroep