• headset_mic klantenservice
 • shopping_cart
 • Voetbal cadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Voetbal cadeau bestellen bij IJzersterkegeschenken.nl

  Voor de voetballiefhebber

  Een echte voetballiefhebber, die geef je natuurlijk een voetbal cadeau op zijn verjaardag. Een voetbal heeft ‘ie natuurlijk al. Net als het T-shirt van zijn favoriete club. Maar weet je wat hij nog niet heeft? Een uniek handgemaakt ijzeren beeldje! De grappige moerenmannetjes die de hoofdrol spelen in deze ijzeren beeldjes, toveren ongetwijfeld een lach op het gezicht.

  {{badge}}

  {{name}}

  {{prijs}}

  Bekijk

  Plaatje laten graveren

  Je kunt jouw ijzeren beeldje nog nét wat persoonlijker maken. Hoe? Dat doe je door een gegraveerd plaatje toe te voegen. Hier kan je een mooie boodschap op laten zetten. Op die manier heb je een beeldje met een mooie boodschap wat nog jarenlang mee gaat. Als je ervoor kiest om een gegraveerd plaatje toe te voegen aan je voetbal cadeau, dan heeft dit geen invloed op de levertijd. Het zorgt namelijk niet voor vertraging.

  Verzending

  Bestel jij jouw ijzeren beeldje vóór 16.00 uur? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd! Zodra het pakket is aangeboden aan de pakketdienst, ontvang jij een Track & Trace waarmee jij jouw pakketje kunt volgen. IJzersterkegeschenken.nl is gevestigd aan de Ossebroeken 11E in Beilen. Woon je in de buurt? Dan kan je jouw ijzeren beeldje ook bij ons komen ophalen. Dat scheelt weer verzendkosten. Bestel je meer dan €125,00? Dan betaal je ook geen verzendkosten.

  Vraag over een artikel of levering?

  Je kan altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, per e-mail of door ons online contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.